0 votes
by (882k points)

met wie zong paul mccartney het duet ebony and ivory Nogmaals welkom, hier is het antwoord op een nieuwe vraag waar veel mensen naar zoeken in zoekmachines zoals Google, het antwoord is eenvoudig en je hoeft er niet lang over na te denken, je hoeft geen geld of gouden munten te betalen om het antwoord te krijgen hier is alles gratis, hier is de vraag: met wie zong paul mccartney het duet ebony and ivory

Het antwoord is:

 
  Stevie Wonder 
  Mod: opknappertje!  
  Stevie Wonder  
  Drastisch opgeknapt  
  Mod. Paul McCartney in 1982 het duet 'Ebony and Ivory'?  

Nadat we je het antwoord hebben laten zien, moet het het juiste antwoord zijn. Ik herinner je altijd aan onze evaluatie en voeg hier aantekeningen aan toe.

9 Answers

0 votes
by (882k points)
selected by
 
Best answer

Stevie Wonder >>>?

0 votes
by (882k points)

met wie zong paul mccartney het duet ebony and ivory

0 votes
by (882k points)

Paul McCartney en Stevie Wonder brachten hun duet “Ebony and Ivory” uit op 29 maart 1982. Het nummer werd meteen een hit, stond bovenaan de hitlijsten in meerdere landen en werd een van de meest iconische nummers van de jaren tachtig. De opbeurende boodschap van harmonie en eenheid vond weerklank bij luisteraars over de hele wereld en is tot op de dag van vandaag relevant gebleven.

0 votes
by (882k points)
Paul McCartney en Stevie Wonder brachten in 1982 het nummer “Ebony and Ivory” uit. Het nummer is een duet tussen de twee en brengt een boodschap over van raciale harmonie en acceptatie. Het nummer gebruikt de uitgebreide metafoor van de zwarte en witte toetsen op McCartney’s piano om een utopisch beeld te schetsen van een wereld waarin iedereen in vrede en harmonie kan samenleven. In een interview in april 1982 verklaarde McCartney dat hij iets wilde schrijven met een “positieve boodschap”, en dat hij gelooft dat “we allemaal in harmonie zouden moeten samenleven”. De boodschap van raciale eenheid in het lied wordt al vele jaren geprezen en is nog steeds actueel.
0 votes
by (882k points)

Het is de eerste single van McCartneys derde soloalbum Tug of War. Ebony and Ivory. Single van: Paul McCartney & Stevie Wonder. Van het album: Tug of War.

0 votes
by (882k points)

"Ebony and Ivory" is a song that was released in 1982 as a single by Paul McCartney featuring Stevie Wonder. It was issued on 29 March that year as the lead ...

0 votes
by (882k points)

Herinner je je nog dat je in 1982 luisterde naar de hitlijst single “Ebony and Ivory” van Paul McCartney en Stevie Wonder? Het was een klassieke samenwerking die twee van de grootste muzikanten van die tijd samenbracht – en het is nog steeds een iconisch duet. In deze blogpost bekijken we hoe dit legendarische duet tot stand is gekomen.

0 votes
by (882k points)
met wie zong paul mccartney het duet ebony and ivory
0 votes
by (882k points)

met wie zong paul mccartney ebony and ivory

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
6 answers
0 votes
10 answers
0 votes
2 answers
asked Dec 18, 2022 by admin (882k points)
0 votes
3 answers
asked Dec 17, 2022 by admin (882k points)
...