0 votes
by (886k points)

hoe heet de bevolking van de planeet pandora Nogmaals welkom, hier is het antwoord op een nieuwe vraag waar veel mensen naar zoeken in zoekmachines zoals Google, het antwoord is eenvoudig en je hoeft er niet lang over na te denken, je hoeft geen geld of gouden munten te betalen om het antwoord te krijgen hier is alles gratis, hier is de vraag: hoe heet de bevolking van de planeet pandora

Het antwoord is:

De Na'vi (in het Nederlands De Mensen) zijn de inheemse bevolking van de maan Pandora. De mensen van de Aarde noemen de Na'vi ook wel de Locals (inheemse bevolking), Pandorans, Blue monkeys, Savages, Nativies of de Blues. De Na'vi leven in harmonie samen met hun omgeving, zijn erg gelovig en eren hun god Eywa. De Na'vi leven in verschillende groepen die stammen (clans) heten. Net als de meeste wezens op Pandora, hebben de Na'vi ook de mogelijkheid om een Tsahaylu band aan te gaan met wezens op Pandora door middel van een Queue. Zo gehoorzamen de wezens de wensen en bevelen van de Na´vi. De Na'vi leven verspreid over Pandora. Elke stam heeft zijn eigen terrein zoals moerassen, regenwouden of savannes. De Omaticaya clan leeft in het regenwoud gebied in de Kelutral (Hometree).

Nadat we je het antwoord hebben laten zien, moet het het juiste antwoord zijn. Ik herinner je altijd aan onze evaluatie en voeg hier aantekeningen aan toe.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
hoe heet de bevolking van de planeet pandora
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...