0 votes
by (886k points)

deze film won in 2013 een oscar voor beste film Welkom op onze website, vandaag zullen we een vraag beantwoorden waar velen naar op zoek zijn, u vindt het antwoord hier op onze prachtige website die gespecialiseerd is in het beantwoorden van vragen, de vraag is: deze film won in 2013 een oscar voor beste film

het antwoord

De thriller Argo van regisseur Ben Affleck heeft zondagnacht de Oscar voor beste film gewonnen. Michelle Obama reikte deze Oscar uit. De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen aangaande een geheime CIA-operatie waarbij een groep Amerikanen uit Iran moet worden bevrijd na de machtswisseling in Iran in 1979.

Als je een andere vraag wilt beantwoorden of een opmerking wilt maken, laat dan hieronder een reactie achter

2 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

deze film won in 2013 een oscar voor beste film

0 votes
by (886k points)
De thriller Argo van regisseur Ben Affleck heeft zondagnacht de Oscar voor beste film gewonnen. Michelle Obama reikte deze Oscar uit.
De Oscar voor beste bijrol ging naar Christoph Waltz (beste mannelijke bijrol) in Django Unchained en Anne Hathaway (beste vrouwelijke bijrol) in Les Misérables. Quentin Tarantino won de Oscar voor beste script (Django Unchained) en de beste tistelsong was voor Skyfall; de eerste titelsong van een Bond-film die een Oscar wint.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Dec 16, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Dec 16, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Dec 11, 2022 by admin (886k points)
...