0 votes
by (886k points)

hoe noemen wij het van oorsprong franse dubbelriet instrument hautbois Welkom op onze website, vandaag zullen we een vraag beantwoorden waar velen naar op zoek zijn, u vindt het antwoord hier op onze prachtige website die gespecialiseerd is in het beantwoorden van vragen, de vraag is: hoe noemen wij het van oorsprong franse dubbelriet instrument hautbois

het antwoord

Hobo

Een zwerver is een arbeidsmigrant in de Verenigde Staten. Zwervers, strikken en bagage zijn verwant, maar verschillend: de zwerver reist en bereidt zich voor op zijn werk; Vagebond reist, maar vermijdt werk indien mogelijk; En Bom reist en werkt niet.

Als je een andere vraag wilt beantwoorden of een opmerking wilt maken, laat dan hieronder een reactie achter

3 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

het antwoord

Hobo

0 votes
by (886k points)

hoe noemen wij het van oorsprong franse dubbelriet instrument hautbois

0 votes
by (886k points)

De hautbois is een oud instrument met wortels die teruggaan tot 2800 voor Christus. Het werd waarschijnlijk voor het eerst ontwikkeld aan het Franse hof in de 17e eeuw, waar het een hautbois werd genoemd, wat ‘hoog hout’ of ‘luid hout’ betekent. De hobo is een dubbelrietinstrument gemaakt van hout en maakt deel uit van de houtblazersfamilie. Het heeft twee klankbuizen die een rijk en krachtig geluid produceren.

Het instrument wordt al eeuwenlang gebruikt als begeleiding bij openluchtconcerten en optredens. In de 18e eeuw werd het populair onder componisten als Händel en Haydn, die speciaal voor de hobo concerten schreven. In recentere jaren hebben orkestcomponisten het ook in hun werken verwerkt.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
3 answers
0 votes
3 answers
0 votes
1 answer
asked Dec 10, 2022 by admin (886k points)
0 votes
2 answers
...