0 votes
by (886k points)

deze gunsteling van caesar werd uiteindelijk ook zijn moordenaar Welkom op onze website, vandaag zullen we een vraag beantwoorden waar velen naar op zoek zijn, u vindt het antwoord hier op onze prachtige website die gespecialiseerd is in het beantwoorden van vragen, de vraag is: deze gunsteling van caesar werd uiteindelijk ook zijn moordenaar

het antwoord

Chr. en werd gouverneur van Kreta. Samen met Cassius, die ook in het moordcomplot van Caesar zat, wist hij rijkdom en een leger op te bouwen.

Als je een andere vraag wilt beantwoorden of een opmerking wilt maken, laat dan hieronder een reactie achter

4 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
Brutus 
  Mod C  
  Brutus
0 votes
by (886k points)

deze gunsteling van caesar werd uiteindelijk ook zijn moordenaar

0 votes
by (886k points)

Julius Caesar was een Romeinse generaal. Op 26-jarige leeftijd werd hij door de Romeinse senaat aangesteld als gouverneur van Hispania (het huidige Spanje).

Op 29-jarige leeftijd werd hij aangesteld als consul in Rome en werd later op 44-jarige leeftijd dictator voor het leven.

Hij maakte snel vijanden met de elite van Rome, ook die in zijn eigen familie. Hij had tijdens zijn leven enkele belangrijke vrienden, zoals Marcus Antonius en Lucius Aemilius Lepidus.

Tegen het einde van zijn leven werd hij vermoord door een groep onder leiding van Marcus Brutus op 15 maart 44 v.Chr. Buiten het theater van Pompeius in Rome.

0 votes
by (886k points)

Weinig mensen weten dat Brutus de favoriet van Caesar was, wat historici ertoe heeft gebracht te geloven dat hij nooit degene zou zijn geweest die hem zou hebben vermoord. Brutus had echter een idealistische kijk op vrijheid en vond dat Caesars droom een bedreiging vormde voor de ware vrijheid.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
2 answers
0 votes
2 answers
0 votes
1 answer
asked Dec 11, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Dec 11, 2022 by admin (886k points)
...