0 votes
by (886k points)

deze witte saus wordt gemaakt van boter bloem en melk Welkom op onze website, vandaag zullen we een vraag beantwoorden waar velen naar op zoek zijn, u vindt het antwoord hier op onze prachtige website die gespecialiseerd is in het beantwoorden van vragen, de vraag is: deze witte saus wordt gemaakt van boter bloem en melk

het antwoord

Bechamelsaus 

Als je een andere vraag wilt beantwoorden of een opmerking wilt maken, laat dan hieronder een reactie achter

4 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Bechamelsaus 

0 votes
by (886k points)

deze witte saus wordt gemaakt van boter bloem en melk

0 votes
by (886k points)

Clinton behoort tot de Democratische Partij en verklaarde dat zijn ideologie op weg is naar de nieuwe democratie, en zijn beleid wordt gekenmerkt door gematigdheid, die sommigen het “Third Way” -beleid hebben genoemd. Clinton is geboren en getogen in de zuidelijke Amerikaanse staat Arkansas en studeerde af aan Georgetown University, waar hij lid was van de Kappa Kappa Psi-broederschap en Phi Beta Kappa Society.Clinton slaagde erin een Rhodes Scholarship te verkrijgen en studeerde aan Oxford University. Clinton is getrouwd met mevrouw Hillary Rodham Clinton, die van 2009 tot 2013 minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten was, en van 2001 tot 2009 senator van de staat New York, en werd genomineerd bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 voor de Democratische Partij en eindigde met de overwinning van Donald Trump.

0 votes
by (886k points)

Je hebt maar 3 basis ingrediënten nodig, en die heb je vast standaard in huis: bloem, boter en melk. En wat peper en zout om op smaak te brengen. En omdat bechamelsaus vrij neutraal is van smaak kun je er veel kanten mee op. Wat dacht je van als saus over de groenten of ovenschotel.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
5 answers
0 votes
1 answer
0 votes
3 answers
0 votes
1 answer
0 votes
2 answers
asked Dec 10, 2022 by admin (886k points)
...