0 votes
by (886k points)

door welk dier werden romulus en remus gezoogd Welkom op onze website, vandaag zullen we een vraag beantwoorden waar velen naar op zoek zijn, u vindt het antwoord hier op onze prachtige website die gespecialiseerd is in het beantwoorden van vragen, de vraag is: door welk dier werden romulus en remus gezoogd

het antwoord

Het verhaal over de stichting van Rome werd voor het eerst opgetekend in de 3e eeuw voor Christus. Romulus en Remus zouden de nakomelingen zijn van de Trojaan AeneasAeneas ontsnapte met zijn vader Anchises en zijn zoon Ascanius uit het brandende Troje en belandde na veel omzwervingen aan de rivier de Tiber in ItaliĆ«. Een van zijn nakomelingen, de priesteres en Vestaalse maagd Rhea Silvia, was zwanger van de oorlogsgod Mars. Nadat zij werd vermoord werden Romulus en Remus in een rieten mand in de Tiber geworpen, waarna ze werden gevonden en gezoogd door een wolvin, de Lupa Capitolina.

Als je een andere vraag wilt beantwoorden of een opmerking wilt maken, laat dan hieronder een reactie achter

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Nadat zij was opgesloten, werden Romulus en Remus in een voederbak in de Tiber geworpen, waarna ze werden gevonden en gezoogd door een wolvin, de Lupa Capitolina.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Dec 11, 2022 by admin (886k points)
0 votes
4 answers
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Dec 10, 2022 by admin (886k points)
0 votes
3 answers
...