0 votes
by (886k points)

donkere opening regenboogvlies Welkom op onze eerste website om vragen te beantwoorden en het juiste antwoord te geven op algemene vragen en puzzels met betrekking tot games en vele andere dingen:

De iris of iris is het meest zichtbare deel van het menselijk oog en bestaat uit een cirkelvormige spier en een andere longitudinale spier om de hoeveelheid licht die door het menselijk oog naar het netvlies gaat te regelen door de diameter en grootte van de pupil te regelen. De kleur van de iris van het oog onderscheidt de kleur van het oog, waarvan sommige bruin zijn en andere blauw of groen, en de blauwe kleur overheerst in de volkeren van het noorden, waar het effect van de zon zwak is.

De iris is het blauwe of bruine gebied rond de pupil (de ronde zwarte vlek), omgeven door de witte sclera en bedekt door het hoornvlies dat zo volledig transparant is dat het niet zichtbaar is, behalve de luminescentie die door het oog wordt gegeven. De afbeelding toont ook rode bloedvaten in de sclera. Deze structuren zijn voor ieders ogen gemakkelijk te zien.

We zijn aan het einde gekomen, heb je hier nog iets aan toe te voegen?

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
2 answers
0 votes
0 answers
asked Oct 14, 2023 by admin (886k points)
...