0 votes
by (886k points)

hoe heet de moeder van het tiental Welkom op onze eerste website om vragen te beantwoorden en het juiste antwoord te geven op algemene vragen en puzzels met betrekking tot games en vele andere dingen:

5 letters RADJA

Radja Nainggolan (geboren op 4 mei 1988) is een Belgische professionele voetballer die speelt als middenvelder voor de Belgische Eerste Klasse A club Antwerpen.

Bijgenaamd Il Ninja bracht hij bijna zijn hele professionele carrière door in Italië, waar hij Piacenza, Cagliari, Roma en Inter Milan vertegenwoordigde. Hij maakte 367 optredens en scoorde 48 doelpunten in de Serie A, waarbij hij vier keer op rij werd genoemd in het Team van het Jaar.

Nainggolan is al acht jaar Belgisch international en speelde 30 keer voor zijn land (scoorde zes doelpunten) en vertegenwoordigde het op Euro 2016.

We zijn aan het einde gekomen, heb je hier nog iets aan toe te voegen?

2 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

 RADJA ؟؟؟؟؟؟

0 votes
by (886k points)

Afke, de moeder van een arm gezin, is net bevallen van haar tiende kind. Ze heeft grote moeite om het hele gezin te onderhouden en daarom moeten de vader en Eeltje en Jouke voortdurend bijspringen. Doordat het midden in de winter is en er in huis geen verwarming is, is het vaak erg koud.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
3 answers
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Dec 2, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Dec 2, 2023 by admin (886k points)
...