0 votes
by (886k points)

welke balpen heeft een plekje in het moma in new york gekregen Welkom op onze eerste website om vragen te beantwoorden en het juiste antwoord te geven op algemene vragen en puzzels met betrekking tot games en vele andere dingen:

Is aangepast 
  Ic Cristal  
  Bic Cristal 
  Bedankt 
  Toppie toon 

We zijn aan het einde gekomen, heb je hier nog iets aan toe te voegen?

3 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

welke balpen heeft een plekje in het moma in new york gekregen

0 votes
by (886k points)

De museumbibliotheek bevat een archief van meer dan 300.000 boeken en meer dan 70.000 unieke kunstwerken van verschillende kunstenaars. Het archief bevat ook verschillende bronnen van historisch materiaal met betrekking tot hedendaagse kunst. In de jaren dertig richtte de Amerikaanse architect Philip Johnson de afdeling Architectuur van het museum op en introduceerde hij moderne Europese architectuur bij het Amerikaanse publiek.

hee welke balpen heeft een plekje in het moma in new york gekregen?

Het idee om het museum op te richten werd geïnitieerd door mevrouw Abby Aldrich Rockefeller (echtgenoot van John Davison Rockefeller Jr.) en twee van haar vrienden, mevrouw Lily B. Bliss en Mary Quinn Sullivan. Hij noemde deze groep vrouwen verschillende namen, waaronder ‘dames’, ‘brutale dames’ en ‘dames van gewapend beton’. De vrouwen huurden een bescheiden ruimte in het Hecksher Building aan 730 Fifth Avenue in Manhattan, dat op 7 november 1929 openging voor bezoekers.

Door velen beschouwd als het grootste meesterwerk van de moderne westerse kunst, meer dan 150.000 individuele stukken plus 22.000 films en 4 miljoen verschillende filmstills.

0 votes
by (886k points)

Het museum is een van de grootste ter wereld en heeft werken van Pablo Picasso, Jackson Pollock en Andy Warhol om er maar een paar te noemen. Er zijn altijd ...

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
2 answers
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
...