0 votes
by (886k points)

komt er een seizoen 2 van wednesday 

Wanneer verschijnt Wednesday seizoen 2 op Netflix? De serie verscheen eind november, maar nu al lijken de showrunners grote plannen te hebben met de reeks. Ondanks dat het tweede seizoen nog niet officieel besteld is door Netflix, weten de makers dat ze zich meer op de familie gaan richten. In een interview sprak Alfred Gough, mede-maker van de serie, over de mogelijkheid om de franchise uit te breiden:

“Miles (Millar, his fellow creator) and I are talking amongst ourselves about it. There’s definitely more that you can explore in the world of the Addamses.”

Co-showrunner Miles Millar vertelde TVLine:

“We felt like we just touched the surface with those characters and the actors are so amazing in those roles. Catherine is, I think, an iconic Morticia. The relationship between Wednesday and Morticia is also essential to the show, and the idea that Wednesday is trying to forge her own path outside the family is important.”

De serie brak enorme streamingrecords tijdens het Thanksgiving-weekend, met 341,23 miljoen uur van de show die in slechts enkele dagen tijd werd bekeken. Het record voor een best gestreamde Engelstalige serie stond eerder op naam van het laatste seizoen van Stranger Things. Het Koreaanse drama Squid Game is de huidige recordhouder aller tijden met meer dan 571 miljoen uur bekeken in een week op Netflix.

Gebaseerd op het forse productieschema van de serie voor seizoen 1, evenals de actrice Jenna Ortega, die zo’n veelgevraagd talent is met andere projecten op komst, is het waarschijnlijk dat de serie ergens in 2024 terugkeert. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Sep 8, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 7, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Oct 21, 2023 by admin (886k points)
0 votes
2 answers
0 votes
1 answer
asked Feb 4, 2023 by admin (886k points)
...