0 votes
by (886k points)

Het beeld van de man met de schoffel zou een hardwerkend persoon zijn die niet genoeg privileges krijgt of simpelweg zegt over werk maar onderbetaald.

Op het gedicht van Edwin Markham wordt uitgelegd hoe moeilijk het is om een ​​leven te leiden waar we allemaal van hebben gedroomd en waar we naar verlangd hebben. Kortom, in een mensenleven moet iedereen werken om geld te verdienen.

De vraag is nu hoe hard we werken om onze doelen te bereiken en het leven te leiden waarvan we ooit hebben gedroomd. Er zouden zich uitdagingen voordoen en het zou in het begin erg moeilijk zijn om de juiste betalende werkgever te krijgen. Er zijn werkgevers die je zouden helpen gevormd te worden om succesvol te worden in het leven en er zijn er die je vaardigheden gewoon zouden gebruiken om hen te laten slagen en het klinkt misschien egoïstisch, maar het gebeurt in het echte leven.

Een goede en degelijke opleiding kan punten opleveren om een ​​goedbetaalde baan te krijgen, maar het leven is moeilijk en niet iedereen kan het zich veroorloven om naar goede scholen te gaan of zelfs school af te maken vanwege financiële problemen of problemen.

Er zijn werkgevers die ook mensen in dienst zouden nemen, ook al hebben ze geen diploma om te laten zien. Sommigen kunnen er succesvol in worden, maar meestal worden mensen gebruikt en niet eerlijk behandeld.

Het hangt altijd van ons af of we zouden tolereren dat sommige werkgevers oneerlijk worden behandeld. Volgens het gedicht is de man zijn basisvrijheid ontnomen en behandeld als een slaaf. Slaaf die hun hele leven hun meesters zou dienen en behagen. Het is alsof ze hun hele leven aan hun meesters hebben gegeven.

Niet eerlijk behandeld worden op het werk of behandeld worden als slaaf is geen gezonde werkomgeving. Het zal je volledig verteren totdat je uitgeput raakt en opgeeft.

Laat je niet onrechtvaardig behandelen. Werk op je best en laat je niet gebruiken door iemand met macht.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Jan 15, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Jan 29, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Jan 6, 2023 by admin (886k points)
...