0 votes
by (886k points)

canada eiland samen met labrador Hallo nogmaals, we zullen de vragen op een eenvoudige manier beantwoorden vanwege de moeilijkheidsgraad van de puzzels. Maar ik zal proberen u alle mogelijke oplossingen te laten zien. Ik zal mijn ideeën gratis aan u presenteren, hier is nu het antwoord:

Newfoundland ligt ten oosten van Canada in de Atlantische Oceaan en behoort tot de provincie Newfoundland en Labrador. Het eiland is 108.860 km² groot en wordt door 468.000 mensen bewoond. Duizend jaar geleden, in de 11e eeuw, zette de IJslandse ontdekkingsreiziger Leif Eriksson als eerste Europeaan voet aan wal in Noord-Amerika. In de 17e eeuw kwamen de Britten naar Newfoundland en in de 18e eeuw streken ook de Franse vissers neer op het eiland. De oorspronkelijke bewoners, de Beothuk, kregen het door de komst van de vele Europeanen erg moeilijk. Zelfs zo moeilijk dat het volk in 1829 als uitgestorven verklaard werd. 

Vond je dit nuttig voor jou en heb je het juiste antwoord gevonden, vergeet ons dan niet nog een keer te bezoeken

2 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Newfoundland 

0 votes
by (886k points)

Geschiedenis Newfoundland

Newfoundland ligt ten oosten van Canada in de Atlantische Oceaan en behoort tot de provincie Newfoundland en Labrador. Het eiland is 108.860 km² groot en wordt door 468.000 mensen bewoond.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
2 answers
0 votes
2 answers
0 votes
1 answer
asked Nov 27, 2022 by admin (886k points)
...