0 votes
by (886k points)

wat is in aantal de grootste bevolkingsgroep van suriname Het is gemakkelijk om erover te schrijven, maar het is moeilijk om de informatie erin op een eenvoudige manier op te sommen vanwege de moeilijkheidsgraad van de puzzels. Maar ik zal proberen alle belangrijke aspecten en aspecten in detail te presenteren om deze vragen op te lossen. Ik zal mijn gedachten in gouden woorden presenteren, hier is nu het antwoord:

Suriname (Nederlands: Suriname), officieel de Republiek Suriname, is een land in het noorden van Zuid-Amerika. Het grenst in het oosten aan Frans-Guyana en in het westen aan Guyana. In het zuiden grenst het aan Braziliƫ en in het noorden aan de Atlantische Oceaan. Suriname is qua oppervlakte en bevolking het kleinste soevereine land in Zuid-Amerika. Het is het enige land in het Nederlandse taalgebied op het westelijk halfrond dat geen deel uitmaakt van het Koninkrijk der Nederlanden. Het is een land met een grote religieuze, taalkundige en etnische diversiteit. Suriname heeft een oppervlakte van 165.000 km2, vier keer zo groot als Nederland. Het heeft een bevolking van 470.000 mensen, van wie een kwart leeft van minder dan twee dollar per dag.

Ik hoop dat je dit nuttig voor je vindt en dat je het juiste antwoord hebt gevonden op wat je zoekt in de zoekmachines en op onze website

2 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

wat is in aantal de grootste bevolkingsgroep van suriname

0 votes
by (886k points)

grootste bevolkingsgroep van suriname

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
4 answers
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
4 answers
0 votes
1 answer
...