0 votes
by (886k points)

welke groente is een essentieel onderdeel van waldorfsalade Het is gemakkelijk om erover te schrijven, maar het is moeilijk om de informatie erin op een eenvoudige manier op te sommen vanwege de moeilijkheidsgraad van de puzzels. Maar ik zal proberen alle belangrijke aspecten en aspecten in detail te presenteren om deze vragen op te lossen. Ik zal mijn gedachten in gouden woorden presenteren, hier is nu het antwoord:

Een klassieker onder de salades is de Waldorfsalade. Deze salade, die oorspronkelijk alleen uit knolselderij, appel en wat mayonaise bestond, wordt volop gepimpt met kippenvlees, walnoten en bleekselderij. Het is een heerlijk frisse salade die het goed doet als complete maaltijd maar ook lekker is als (meeneem) lunch.

Snij voor een lunch voor 4 personen 1 friszure appel (bijvoorbeeld een Granny Smith of een Kanzi) in kleine blokjes. Schil 250 gram knolselderij en snij ook deze in kleine blokjes.

Snij 3 stengels bleekselderij in kleine stukjes. Meng de appel en de selderij met 2 eetlepels citroensap. Door het sap verkleuren de selderij en de appel niet meer.

Hak 100 gram walnoten fijn en snij 200 gram gekookt (biologisch) kippenvlees in stukjes. Schep dit samen met 5 eetlepels mayonaise door de selderij. Serveer de salade op een paar blaadjes sla.

Ik hoop dat je dit nuttig voor je vindt en dat je het juiste antwoord hebt gevonden op wat je zoekt in de zoekmachines en op onze website

3 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

welke groente is een essentieel onderdeel van waldorfsalade

0 votes
by (886k points)
De Waldorf Salade is in 1893 gecreƫerd, blijkbaar niet door de kok van het ... en seizoenen van vis, gevogelte, vlees, groenten en fruit.
0 votes
by (886k points)
welke groente is een essentieel onderdeel van waldorfsalade
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
...