0 votes
by (886k points)

welke militaire rang wordt in het nederlandse leger niet meer gebruikt Ik ben erg blij om weer terug te keren, in de reeks van het beantwoorden van vragen en vragen met betrekking tot puzzels en algemene vragen, hier vindt u het antwoord dat u zoekt, en u vindt er geen antwoord op, om de vraag nu te beantwoorden:

Het onderscheiden van (en naar) rangen en standen van individuele militairen is inherent aan een fenomeen als een leger, dat uit de aard der zaak een organisatie is met een hiërarchische indeling. Over rangen en standen is vaak veel te doen. Op een of andere manier hebben rangen en dapperheidsonderscheidingen een zekere aantrekkingskracht op in krijgshistorie geïnteresseerde lezers. Mogelijk omdat ze ook in de geschiedenisbestudering een zeker onderscheid mogelijk maken van de individuele militair binnen het grote leger of een eenheid.

In deze bespreking wordt aandacht besteed aan het Nederlandse rangen- en standensysteem dat in de periode 1939-1940 gold, een vergelijking gemaakt met andere belligerenten en wordt er ingeleid met enige geschiedenis rond het ontstaan van rangen en standen.

Als je een andere vraag of algemene vraag hebt, voeg deze dan toe

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

welke militaire rang wordt in het nederlandse leger niet meer gebruikt

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Nov 12, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 15, 2022 by nono (36.2k points)
0 votes
2 answers
...