0 votes
by (886k points)

hoe lang blijft een kerstboom goed Ik ben erg blij om weer terug te keren, in de reeks van het beantwoorden van vragen en vragen met betrekking tot puzzels en algemene vragen, hier vindt u het antwoord dat u zoekt, en u vindt er geen antwoord op, om de vraag nu te beantwoorden:

Hoe ver van te voren kun je een echte kerstboom eigenlijk kopen? Nou..dat kan al eerder dan jij waarschijnlijk denkt! Kies je een kerstboom in pot of met kluit, dan kan dit prima vanaf eind oktober/begin november. Zet ‘m bij voorkeur buiten neer, uit de zon en wind, en geef wel af en toe water. Ook een gezaagde boom kun je al eerder kopen. Wij zorgen ervoor dat de bomen niet té vroeg worden gezaagd, waardoor deze bomen ook prima ca. 2 á 3 weken buiten bewaard kunnen blijven. Het is dan wel belangrijk om hem af en toe water te geven via een Easyfix kerstbomenstandaard of emmer, zodat die niet uitdroogt. En ook hier moet je er op letten dat hij niet in de wind staat of in de zon. Een kerstboom kan ook prima tegen vorst, sterker nog; hoe kouder, hoe beter! Omdat de boom dan minder snel uitdroogt.

Als je een andere vraag of algemene vraag hebt, voeg deze dan toe

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

2 á 3 weken buiten bewaard kunnen blijven. Het is dan wel belangrijk om hem af en toe water te geven via een Easyfix kerstbomenstandaard of emmer, zodat die niet uitdroogt. En ook hier moet je er op letten dat hij niet in de wind staat of in de zon. 
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Dec 3, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Nov 27, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Oct 15, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Oct 14, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
...