0 votes
by (886k points)

daar waar de rivierkreeften zingen Hallo beste volgers van onze website, nu geven we je het antwoord op je vraag voor vandaag op onze prachtige website. Het antwoord is heel eenvoudig. Misschien dwaalde het in je hoofd, maar je was er niet zeker van, dus dat doen we niet langer verlengen. Dit is het antwoord:

 

Dit boek is eerder verschenen onder de titel Het moerasmeisje.

Kya Clark is in haar eentje opgegroeid in het moeras van Barkley Cove in North Carolina, afgesloten van de bewoonde wereld. Om zichzelf te onderhouden ruilt ze vis, en groenten uit haar moestuin voor andere levensmiddelen. Ze voelt zich er thuis, beschouwt de natuur als haar leerschool. Maar als ze in aanraking komt met twee jongemannen uit de stad ontdekt ze dat er ook een andere wereld is. Wanneer een van hen dood wordt gevonden, valt de verdenking onmiddelijk op Kya.

Na het lezen van de vele lovende recensies begon ik met veel verwachting aan dit boek . Ik raakte echter al snel teleurgesteld. Het boek leest erg vlot, er zitten veel mooie natuurbeshrijvingen in en je leert veel bij over het moerasleven. Maar er zit totaal geen diepgang in het verhaal. Er wordt geen mooie taal gebruikt, het verhaal ontwikkelt zich niet en Kya haar karakter wordt niet uitgediept. Voor mij is dit een stationsromannetje . Ik heb het boek voor de helft uitgelezen en heb toen beslist dat het niet meer de moeite was om verder te lezen. Dit boek is dus geen aanrader.

Als dit niet nuttig of correct is, deel de informatie dan met ons

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

daar waar de rivierkreeften zingen

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Jan 7, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Nov 13, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 24, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Oct 22, 2022 by admin (886k points)
0 votes
2 answers
asked Oct 13, 2022 by admin (886k points)
...