0 votes
by (886k points)

welk schrijfgerei is uitgevonden door lewis waterman Hallo beste volgers van onze website, nu geven we je het antwoord op je vraag voor vandaag op onze prachtige website. Het antwoord is heel eenvoudig. Misschien dwaalde het in je hoofd, maar je was er niet zeker van, dus dat doen we niet langer verlengen. Dit is het antwoord:

 Of was het Amerika waar Lewis Edson Waterman patent op de vulpen had aangevraagd. Het verhaal gaat dat hij uit pure boosheid, toen hij inkt over een kostbaar document morste, de eerste Waterman vulpen ontwikkelde en op de markt bracht. Aanvankelijk was dat geen groot succes. Jaarlijks verkocht hij niet meer dan 100 vulpennen. Maar in het derde jaar veranderde dit doordat hij een advertentiecampagne lanceerde, waar hij overigens flink wat geld voor moest lenen. Vanaf dat moment groeide het bedrijf gestaag en is Waterman op dit moment nog steeds een belangrijke speler op de markt. Sindsdien zijn steeds meer fabrikanten, zoals, Graf von FaberCastell, Noodler’s Ink, Kaweco, LAMY, Mont Blanc en meer vulpennen gaan produceren

Als dit niet nuttig of correct is, deel de informatie dan met ons

2 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

in Kruiswoordpuzzel en pijlen. Vind de ⭐ beste antwoorden en

0 votes
by (886k points)

De vulpen is uitgevonden door Lewis Waterman in 1884. Hij was een verkoper die een grote verkoop verloor omdat zijn vulpen lekte.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
2 answers
0 votes
1 answer
asked Nov 19, 2022 by admin (886k points)
0 votes
4 answers
asked Nov 19, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
0 votes
5 answers
...