0 votes
by (886k points)

kan ik een korte broek aan Hallo beste volgers van onze website, nu geven we je het antwoord op je vraag voor vandaag op onze prachtige website. Het antwoord is heel eenvoudig. Misschien dwaalde het in je hoofd, maar je was er niet zeker van, dus dat doen we niet langer verlengen. Dit is het antwoord:

 De site ontstond tijdens een gesprek met een vriend. Er ging een simpele vraag aan vooraf: zou het niet leuk zijn als er een site was waarop je kon zien of je een korte broek aan kan of niet? Klok zag het als een leuke uitdaging om uit te zoeken of hij zo'n site met een koppeling naar Twitter in een korte tijd kon bouwen.

"Binnen twee of drie uur had ik de site in de lucht", zegt hij. In de loop der jaren is de site maar een paar keer aangepast. "Aanvankelijk zocht de site op een weersite naar het regeltje waar de temperatuur en regenkans stonden. Nu gebruik ik een gratis Weer-API die de informatie aanlevert." Hoe de computer precies besluit of het kortebroekenweer is, houdt Klok voor zichzelf. "Wel grappig: ik kreeg tot voor kort regelmatig berichtjes van mensen die dachten dat ik elke dag mijn hoofd uit het raam stak om te kijken of het kortebroekenweer was."

Wanneer je een korte broek aan kan, is voor iedereen anders. Klok heeft alle argumenten voor of tegen inmiddels wel gehoord. "De criteria van mensen veranderen opvallend genoeg door de seizoenen heen. Is het in maart 18 graden, dan zegt de site dat je geen korte broek aan kunt. Bezoekers zeggen dan dat het juist superlekker weer is. Maar in juli vinden mensen 18 graden ineens te koud voor een korte broek."

Als dit niet nuttig of correct is, deel de informatie dan met ons

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

kan ik een korte broek aan

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Oct 30, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
0 votes
2 answers
0 votes
1 answer
asked Oct 25, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Mar 18, 2023 by admin (886k points)
...