0 votes
by (886k points)

band die hits scoorde met africa en hold the line Hallo beste volgers van onze website, nu geven we je het antwoord op je vraag voor vandaag op onze prachtige website. Het antwoord is heel eenvoudig. Misschien dwaalde het in je hoofd, maar je was er niet zeker van, dus dat doen we niet langer verlengen. Dit is het antwoord:

Voormalig bassist van Toto Mike Porcaro is overleden. Hij leed aan de spierziekte ALS. Porcaro, die 59 jaar was, speelde al een aantal jaar niet meer.

Begin 2010 maakte de Amerikaanse band bekend dat Porcaro ALS had en dat de opbrengsten van de tournee die volgde naar de bestrijding van de ziekte zouden gaan. Ook wilde Toto ALS (amyotrofische laterale sclerose) onder de aandacht brengen van een groter publiek.

Toto werd eind jaren zeventig opgericht en scoorde wereldwijd hits met Hold the LineRosannaStop Loving You en Africa. In 1982 kreeg de band een Grammy voor beste album, voor Toto IV. Voor de tournee die volgde, was Porcaro de bassist, als vervanger van David Hungate.

“Ik zal hem meer missen dan ik ooit in woorden kan uitdrukken”, liet Toto-gitarist Steve Lukather via Twitter weten.

Als dit niet nuttig of correct is, deel de informatie dan met ons

3 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

 antwoord:Toto 

0 votes
by (886k points)
Toto werd eind jaren zeventig opgericht en scoorde wereldwijd hits met Hold the Line, Rosanna, Stop Loving You en Africa
0 votes
by (886k points)
Toto werd eind jaren zeventig opgericht en scoorde wereldwijd hits met Hold the Line, Rosanna, Stop Loving You en Africa. In 1982 kreeg de band een Grammy voor beste album, voor Toto IV. Voor de tournee die volgde, was Porcaro de bassist, als vervanger van David Hungate.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
2 answers
asked Nov 19, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Feb 26, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Feb 26, 2023 by admin (886k points)
0 votes
3 answers
asked Feb 25, 2023 by admin (886k points)
...