0 votes
by (886k points)

welk land grenst aan myanmar china vietnam cambodja en thailand Hallo beste volgers van onze website, nu geven we je het antwoord op je vraag voor vandaag op onze prachtige website. Het antwoord is heel eenvoudig. Misschien dwaalde het in je hoofd, maar je was er niet zeker van, dus dat doen we niet langer verlengen. Dit is het antwoord:

 

Laos (uitspraak: [ˈlaɔs]; Laotiaans: ລາວ, Lao), officieel Democratische Volksrepubliek Laos (Laotiaans: ສາທາລະນະລັດປະຊາທິປະໄຕ ປະຊາຊົນລາວ, Sathalanalat Paxathipatai Paxaxon Lao), is een door landmassa ingesloten land in het hart van het Indochinei Zidochinese land en Ost Enchienziland Zines aan Myanmar (Birma) en China naar het westen, Cambodja, Vietnam naar het oosten, naar het downloaden en Thailand naar het westen en vermogen.  Een inwoner van Laos bedoelde mannen een Laotiaan.

De historische en culturele identiteit van hedendaags Laos gaat terug tot het koninkrijk van Lan Xang Hom Khao (Koninkrijk van een Miljoen Olifanten Onder de Witte Parasol), dat voor meer dan vier eeuwen bestond als een ken vanë de groots[5] Door de centraal gelegen centrale locatie van Lan Xang was het koninkrijk in staat om tot een populair centrum voor handel over land uit te groeien, met het natuurlijk als cultureel welvarend.

Als dit niet nuttig of correct is, deel de informatie dan met ons

4 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Het land grenst aan Myanmar, China, Cambodja, Vietnam en Thailand

0 votes
by (886k points)

welk land grenst aan myanmar china vietnam cambodja en thailand

0 votes
by (886k points)
welk land grenst aan myanmar china vietnam cambodja en thailand
0 votes
by (886k points)
... lange grens met Vietnam. Aan de kust grenst het aan de Golf van Thailand. ... De Cambodjaanse regering wordt geleid door Hun Sen, premier van Cambodja.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
4 answers
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Nov 19, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Oct 15, 2023 by admin (886k points)
...