0 votes
by (886k points)

bekende volksbuurt in den haag Hallo beste volgers van onze website, nu geven we je het antwoord op je vraag voor vandaag op onze prachtige website. Het antwoord is heel eenvoudig. Misschien dwaalde het in je hoofd, maar je was er niet zeker van, dus dat doen we niet langer verlengen. Dit is het antwoord:

 

Zeeheldenkwartier (Den-Haag)

Aan de rand van de Haagse binnenstad, achter Paleis Noordeinde, ligt het Zeeheldenkwartier. Oorspronkelijk stonden er grote huizen in de buurt, maar na de Tweede Wereldoorlog waren de huizen niet meer in trek en werden ze opgekocht en in delen verhuurd. De wijk veranderde in een echte volksbuurt. Tegenwoordig is de wijk uitgegroeid tot bruisende jonge wijk, met veel kleine ondernemingen waar de saamhorigheid nog steeds te vinden is. Omdat er overal wel iets te ontdekken valt, is de buurt uitermate geschikt om in rond te struinen. Je kunt een bezoek aan de wijk eventueel combineren met een wandeling door de Paleistuinen van Noordeinde.

Als dit niet nuttig of correct is, deel de informatie dan met ons

2 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Bekende voorbeelden van klassieke volksbuurten zijn in Amsterdam: de Jordaan, de Oostelijke Eilanden en de oude Jodenbuurt, in Den Haag de Schilderswijk

0 votes
by (886k points)

Zeeheldenkwartier

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Nov 20, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
2 answers
0 votes
0 answers
...