by (886k points)

hoe lang duurt hockeywedstrijd Welkom op de Q&A-website. Vandaag bieden we je een oplossing voor een nieuwe puzzel met ons, en hier is de oplossing exclusief op onze prachtige website die gespecialiseerd is in het oplossen en beantwoorden van moeilijke spellen.

• Volwassen hockeyteams spelen 11 tegen 11. Bij jeugdteams komen ook kleinere teams voor en gelden soms andere regels.
  • Alle spelers hebben een eigen stick. Alleen met de binnenkant daarvan mogen ze de bal spelen. De andere kant heet de bolle kant.
  • Een bitje en scheenbeschermers zijn verplicht om te dragen tijdens de wedstrijden.
  • Een doelpunt is geldig als de aanvallende partij de bal binnen de cirkel (het doelgebied) raakt en de bal daarna volledig over de doellijn gaat.
  • Een reguliere hockeywedstrijd bestaat uit 70 minuten. Er zijn 4 delen van 17,5 minuut: kwarten. Na het eerste en het derde kwart is een pauze van 2 minuten. In de rust, na het tweede kwart, volgt een pauze van 5 minuten. Internationale wedstrijden duren 60 minuten (4 x 15 minuten).
  • Er is geen blessuretijd. De tijd wordt tijdens de wedstrijd stilgezet door de scheidsrechter, bijvoorbeeld bij een blessure of als een speler een kaart krijgt.