0 votes
by (886k points)

welke acteur speelde een hoofdrol in de komische film my big fat greek wedding Welkom op de Q&A-website. Vandaag bieden we je een oplossing voor een nieuwe puzzel met ons, en hier is de oplossing exclusief op onze prachtige website die gespecialiseerd is in het oplossen en beantwoorden van moeilijke spellen.

In deze succesvolle romantische komedie, geproduceerd door Tom Hanks en Rita Wilson is de Griek-Amerikaanse Toula (Nia Vardalos) duidelijk het zorgenkindje van de familie. Ze is niet getrouwd en heeft geen kinderen op de wereld gezet, terwijl dat toch het levensdoel van de Griekse vrouw is?
Als alle bemoeienissen haar teveel worden en ze de niet-griekse god, Ian (John Corbett: Sex and the City, Serendipity) tegenkomt, besluit ze haar leven drastische om te gooien. Ze ondergaat een totale metamorfose, verlaat het oude vertrouwde Griekse restaurant van haar vader en wil trouwen met Ian. Binnen haar familie ontstaat daardoor grote consternatie. Dit leidt tot vermakelijke discussies en hilarische uitspattingen.

DVD Extra's: Filmcommentaar met Nia Vardalos, John Corbett en de regisseur Joel Zwick
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16:9 Anamorphic
Menuschermen beschikbaar: Engels en Nederlands
Audio type: Dolby Digital 5.1, DTS

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

welke acteur speelde een hoofdrol in de komische film my big fat greek wedding

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
0 votes
3 answers
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
...