0 votes
by (886k points)
Fitnesstrainers zagen meteen de voordelen van een "pauze": de belangrijkste bewegingen worden uitgevoerd met gebogen knieën, wat betekent dat de heupen en billen de hele tijd gespannen zijn.

Als het je lijkt dat hiphop en breakdance ergens in de "XNUMXs" zijn gebleven, vergis je je diep. Natuurlijk zijn mannen in wijde broeken en oversized T-shirts zelden op straat te vinden, en het nummer "Free Styler" is al lang niet meer op de radio te horen, hiphop blijft bestaan. Fitnesstrainers zagen meteen de voordelen van een "pauze": de belangrijkste bewegingen worden uitgevoerd met gebogen knieën, wat betekent dat de heupen en billen de hele tijd gespannen zijn (zoek uit welke oefeningen nodig zijn voor mooie billen), en enkele elementen hierin dans lijkt veel op acrobatiek. Sommige meisjes verwerpen hiphop uit angst om vrouwelijkheid en gratie te verliezen, maar hoe "gebroken" breakdance ook is, het geeft de mogelijkheid tot vrije zelfexpressie, dus wat je in dans moet uitdrukken - elegantie of brutaliteit - laat iedereen beslissen voor zichzelf.

3 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

The Crossword Solver vond 30 antwoorden op “klassieke ballet oefenhouding met rechte rug en knieën gebogen (4)”, 4 letters lang antwoord: PLIES.

Antwoorden voor de kruiswoordraadselaanwijzing: Ballerina’s kniebuiging. We hebben 1 antwoord voor deze aanwijzing, die u hieronder kunt vinden: BALLERINA’S KNIEBOCHTING Kruiswoordraadselaanwijzing Antwoord: Het antwoord van vandaag is: DEMI-PLIE;

0 votes
by (886k points)

bij welke balletoefening worden de knieen gebogen

0 votes
by (886k points)
Inspringen: springen met knieën licht gebogen op de grond, gestrekt in de lucht, ook tenen gestrekt zijn, plié bij neerkomen. i. Déboulés: 4 grote stappen ...
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
3 answers
0 votes
0 answers
asked Nov 13, 2022 by admin (886k points)
0 votes
3 answers
asked Nov 12, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Nov 13, 2022 by admin (886k points)
0 votes
2 answers
asked Nov 13, 2022 by admin (886k points)
...