0 votes
by (886k points)

dit oudste deel van siracusa staat op de werelderfgoedlijst We zijn verheugd om u de antwoorden op nuttige vragen hier op onze site te geven, die altijd proberen u tevreden te stellen. dit oudste deel van siracusa staat op de werelderfgoedlijst

U bent van harte welkom, omdat wij u graag het antwoord op de vraag geven

Het juiste antwoord is:  Als je wilt winkelen lekker wilt eten of gewoon even wilt relaxen op een terrasje dan is dit de beste plaats. Ook in het deel van de stad dat op het vaste land te vinden is, zijn er genoeg bezienswaardigheden te vinden zoals een archeologisch park en de oudste kerk op SiciliĆ«. Een andere bijzondere bezienswaardigheid is de bedevaartkerk van Madonna delle Lacrime. Dit immense moderne gebouw kun je al van verre zien liggen en ziet er wat verloren uit tussen alle oudheid die in de stad te vinden is.

Het historische centrum van de stad Syracuse staat samen met de rotsnecropolis van Pantalica op de Werelderfgoedlijst van de Unesco.

2 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
De Rotsnecropolis van Pantalica ligt op ongeveer een half uur tot drie kwartier rijden van de stad Syracusa. Toch zijn deze duizenden rotsgraven een must see als je in Syracusa bent. De Unesco heeft de Rotsnecropolis van Pantalica samen met het historische centrum van Syracusa op de Werelderfgoedlijst geplaatst.
De Rotsnecropolis van Pantalica is ontstaan tussen de twaalfde en de achtste eeuw voor Christus. De graven zijn in grofweg vier stukken te verdelen. De oudste zijn te zien ten noorden en noordwesten van de rivier de Anapo. In deze vallei zijn de rotsgraven te vinden die het makkelijkst bereikbaar zijn. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer vijftien minuten lopen voor je in deze vallei bent. Je kunt uren in deze valleien langs de rotsgraven lopen. In de weekenden komen veel Sicilianen naar de Rotsnecropolis van Pantalica om er te wandelen te picknicken of af te koelen in de Anapo.
0 votes
by (886k points)

dit oudste deel van siracusa staat op de werelderfgoedlijst

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Oct 8, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Oct 7, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 29, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 28, 2023 by admin (886k points)
0 votes
2 answers
...