0 votes
by (886k points)

hoe wordt een kunstwerk uitgevoerd in bijna dezelfde tinten aangeduid Hallo en welkom op onze eerste site bij het beantwoorden van de vragen die in je hoofd spelen en die individuen zoeken op internet, we zullen elke vraag beantwoorden die in je opkomt, onze vraag voor vandaag is: hoe wordt een kunstwerk uitgevoerd in bijna dezelfde tinten aangeduid

Het antwoord op de vraag is "

Abstracte kunst is binnen de moderne kunst waarin niet richting objecten uit de natuurlijke wereld weer te geven exact. Vormen en kleuren niet naar iets anders door het detailgetrouw af te beelden maar drukken iets uit door hun intensiteit en contrast. De kunst die sinds de jaren wordt gemaakt, wordt eerst met hedendaagse kunst. Kunst van jonge, artistieke of nog niet levensgevaarlijke mannen ook actuele kunst. In diverse musea over de hele wereld wordt de moderne schilderkunst en beeldhouwkunst tentoongesteld.

Als je een vraag of vraag hebt, laat het ons dan weten in de reacties hieronder, en we zullen je meteen antwoorden

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
Er zijn in de geschiedenis van de kunst steeds weer kunstenaars, die zich groeperen, omdat ze naar vernieuwing streven. Men noemt hen de avant-garde. De kunstenaars van een dergelijke stroming werken in een vergelijkbare stijl en/of creƫren op basis van dezelfde uitgangspunten of onderwerpen. Fraaie Nederlands voorbeelden hiervan zijn: de Haagse School en De Stijl. De laatste is een beweging uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw, waartoe Theo van Doesburg het initiatief nam. Ook de gedeeltelijk uit Nederlanders bestaande Cobra-beweging heeft een beslissend stempel op de West-Europese kunstgeschiedenis gedrukt. De naam van een stijl of kunststroming is in veel gevallen ontstaan, nadat een kunstcriticus een soms afkeurend bedoeld etiket plakte op het werk van een groep samen exposerende kunstenaars. Voorbeelden daarvan zijn het fauvisme, het impressionisme en het kubisme.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Nov 5, 2022 by admin (886k points)
...