0 votes
by (886k points)

hoe heet het trouwe paard van arendsoog Hallo en welkom op onze eerste site bij het beantwoorden van de vragen die in je hoofd spelen en die individuen zoeken op internet, we zullen elke vraag beantwoorden die in je opkomt, onze vraag voor vandaag is: hoe heet het trouwe paard van arendsoog

Het antwoord op de vraag is "

Arendsoog is de hoofdpersoon uit de boeken, en al sinds zijn zestiende vaderloos (zie "Voor de Eerste Arendsoog"). Uiteraard is Arendsoog niet zijn echte naam, die is Bob Stanhope. De bijnaam Arendsoog kreeg hij van de Indianen, om zijn ongelooflijk scherpe ogen. Ook staat Arendsoog bekend om zijn zuivere schoten en de snelheid waarmee hij zijn geweer kan trekken en is hij deputy (hulpsheriff) van het district Dorwan.

Als je een vraag of vraag hebt, laat het ons dan weten in de reacties hieronder, en we zullen je meteen antwoorden

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Witte Veder:
De beste vriend en metgezel van Arendsoog. Witte Veder is sinds Arendsoog Nr. 2 bekeerd tot het Christendom. Witte Veder staat bekend om zijn scherpe oren en zijn kwaliteiten bij het spoorzoeken. De vader van Witte Veder heette Witte Bever.

 

Ann Stanhope:
De "liefhebbende" zuster van Arendsoog.

Mrs. Stanhope:
De moeder van Arendsoog en zelf al voor het eerste Arendsoogboek weduwe. Mrs. Stanhope is altijd erg bezorgd over haar zoon.

Jim:
De oude, trouwe voorman van de S-Ranch. Was al in dienst bij Bob's vader. Arendsoog kan altijd alles aan hem overlaten als hij weer eens op avontuur gaat.

Sheriff Grisley:
De oude Sheriff van Dorwan en al jaren een erg goede vriend van Arendsoog en Witte Veder.

Lightfeet en "Witte Veders paard":
Arendsoog gaf zijn bliksemsnelle paard de naam Lightfeet, terwijl Witte Veder zijn iets minder snelle paard geen naam heeft gegeven. Lightfeet is bewonderenswaardig goed afgericht en Witte Veders paard volgt hem altijd automatisch.

 


Andere belangrijke personen

Pater Boyle:
Pater Boyle is een Pater die al een vriend was van Arendsoog's vader. Hij komt soms naar de S-Ranch om de Cowboys te helpen bij het belijden van hun geloof. In deel 2 sterft hij terwijl hij zijn broers leven redt.

Dan Stevens:
Dan Stevens is een goudzoeker. Arendsoog redt hem in deel 1 het leven, en in deel 2 helpt Stevens Arendsoog door hem tijdig in te lichten over een opstand bij de indianen. In deel 3 vindt hij een rijke goudader, maar wordt hij ook ontvoerd. Arendsoog redt hem dan. In deel 12, Stevens heeft zich dan inmiddels gevestigd in Canada, helpt Arendsoog hem weer.

John Newland:
John Newland is een goede vriend van zowel Arendsoog als Don Esteban. Arendsoog ontmoet hem voor het eerst in deel 3, waarin Newland helpt om Dan Stevens terug te vinden. John Newland is de eigenaar van de Double-Cross Ranch (vlakbij Canon-City), is getrouwd en heeft een zoon: John (Junior).

Don Esteban de Valorga:
Don Esteban is een rijke Rancher wiens gebied vlak bij de Mexicaanse grens ligt. Hij is een erg goede vriend van Arendsoog en Witte Veder en wordt door hen regelmatig geholpen. Hijzelf helpt Arendsoog en Witte Veder op zijn beurt ook weer regelmatig. Don Esteban heeft een zoon, Carlos, en een dochter Benita , die beide al lange tijd moederloos zijn. Arendsoog helpt Don Esteban o.a. door het terugbrengen van diens zoon, die was ge�nfiltreerd bij een bende schurken (deel 5)

Anston:
Anston is de eigenaar van de Triangle-Ranch, die vlakbij Bevercreek ligt. In deel 6 ontdekt Arendsoog dat er zilver op zijn gebied ligt, en vanaf dat moment houdt Anston zich vooral bezig met het ontginnen van die mijn. Anston heeft twee dochters, Betty en Barbara, en is weduwnaar.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Sep 9, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Nov 5, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Nov 25, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
0 votes
0 answers
...