0 votes
by (886k points)

langste nummer van deep purple Hallo en welkom op onze eerste site bij het beantwoorden van de vragen die in je hoofd spelen en die individuen zoeken op internet, we zullen elke vraag beantwoorden die in je opkomt, onze vraag voor vandaag is: langste nummer van deep purple

Het antwoord op de vraag is "

Dit zijn de vijf langste nummers uit de 22e editie van de NPO Radio 2 Top 2000. Voor de duidelijkheid: dit zijn de lengtes van de liedjes zoals ze in de lijst der lijsten staan. We draaien daarin altijd de reguliere albumversies, tenzij er een singleversie van bestaat die een hit is geweest. Daardoor kan het voorkomen dat een nummer waarvan er een lange uitvoering op een album staat niet in dit overzicht voorkomt, bijvoorbeeld Meat Loafs twaalf minuten durende I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That).

Als je een vraag of vraag hebt, laat het ons dan weten in de reacties hieronder, en we zullen je meteen antwoorden

2 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Pink Floyd heeft veruit het langste nummer uit de Top 2000. Echoes, afkomstig van het album Meddle, is met 23 minuten en 31 seconden het langste aaneensluitende nummer dat we in de lijst terugvinden. Zoals wel met meer nummers van Pink Floyd het geval is, is Echoes nooit op single verschenen. Op een gelijknamige verzamel-cd van Pink Floyd is het nummer overigens stevig ingekort, naar de nog altijd aanzienlijke speelduur van zestien minuten en dertig seconden.

0 votes
by (886k points)
langste nummer van deep purple
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
5 answers
0 votes
1 answer
asked Nov 5, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Oct 6, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Sep 2, 2023 by admin (886k points)
...