0 votes
by (886k points)

welke neil had in 1972 een wereldhit met het nummer heart of gold Hallo en welkom op onze eerste site bij het beantwoorden van de vragen die in je hoofd spelen en die individuen zoeken op internet, we zullen elke vraag beantwoorden die in je opkomt, onze vraag voor vandaag is: welke neil had in 1972 een wereldhit met het nummer heart of gold

Het antwoord op de vraag is "

In de jaren 70 brengt Neil Young een groot aantal albums uit waaronder After the Gold RushHarvest en American Stars 'n Bars. De zanger schrijft klassiekers als 'Southern Man' (1970), 'Heart of Gold' (1972) en 'Like A Hurricane' (1977). Deze laatste van het album American Stars 'n Bars is het wereldweide hoogtepunt.

Als je een vraag of vraag hebt, laat het ons dan weten in de reacties hieronder, en we zullen je meteen antwoorden

3 Answers

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

In de jaren 70 brengt Neil Young een groot aantal albums uit waaronder After the Gold Rush, Harvest en American Stars 'n Bars. De zanger schrijft klassiekers als 'Southern Man' (1970), 'Heart of Gold' (1972) en 'Like A Hurricane' (1977). Deze laatste van het album American Stars 'n Bars is het wereldweide hoogtepunt.
0 votes
by (886k points)

Nadat Youngs tevreden is over de hoeveelheid schuur in de mix, komt Harvest uit en wordt het enorme hit. Heart of Gold verovert de Amerikaanse hitlijsten, en is tot op de dag van vandaag de enige nummer 1-hit die Young scoorde.

De zanger beschouwt Harvest als een van zijn beste albums, maar kijkt met gemengde gevoelens terug op het succes van Heart of Gold. Wanneer hij in 1977 zijn verzamelalbum Decade uitbrengt, schrijft hij het volgende over de track: “Dit nummer bracht me naar het midden van de weg. Het werd al snel saai om daar te reizen, dus ging ik op weg naar de greppel. Daar is het ruwer rijden, maar ik heb er interessantere mensen ontmoet.”

En dus zoekt Young na Harvest in volle vaart de greppel op met zijn ditch trilogy. Met de albums Time Fades AwayTonight’s the Night en vooral het exceptionele On the Beach uit 1974. Het levert een ander soort meesterwerk op, waarin Young het optimisme van Heart of Gold verruilt voor zijn gitzwarte realiteit.

0 votes
by (886k points)

welke neil had in 1972 een wereldhit met het nummer heart of gold

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
...