0 votes
by (882k points)

hoe heet het winnen van tennisgame waarin de tegenpartij serveert Hallo en welkom op onze eerste site bij het beantwoorden van de vragen die in je hoofd spelen en die individuen zoeken op internet, we zullen elke vraag beantwoorden die in je opkomt, onze vraag voor vandaag is: hoe heet het winnen van tennisgame waarin de tegenpartij serveert

Het antwoord op de vraag is "

  Servicebreak 

  Servicebreak 

  Mod 

  Servicebreak  

  Servicebreak  

  Tenniswedstrijd? 

  Mod: tennisgame 

  banen -> game  

  Servicebreak  

Als je een vraag of vraag hebt, laat het ons dan weten in de reacties hieronder, en we zullen je meteen antwoorden

3 Answers

0 votes
by (882k points)
 
Best answer

De partij die het eerst 7 punten haalt (met een verschil van twee punten), wint de tiebreak. De set is dan gewonnen met 7–6. Na iedere 6 punten in de tiebreak moeten de spelers wisselen van speelhelft. De partij die het eerst serveerde in de tiebreak, moet ontvanger zijn in de eerste game van de volgende set.
0 votes
by (882k points)

... het winnen van een game door de tegenstander van degene die serveert. ... servicevak – het vak waarin de bal bij het serveren moet vallen.
0 votes
by (882k points)

Speciaal voor nieuwe leden maar ook handig voor wie al wat langer tennist… is er een boekje uitgekomen met de Spelregels van tennis in een notendop. Namen van de lijnen, diverse slagen en verschillende tennistermen worden toegelicht. Klik op de link hieronder om het boekje te downloaden.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
3 answers
0 votes
1 answer
0 votes
2 answers
...