0 votes
by (886k points)

Magazine met nieuws en vermaak door Vivienne van den Assem en Eddy Zoey. (12) Vivienne van den Assem en Eddy Zoey zijn een Nederlands mediaduo dat bekend staat om hun werk aan het tijdschrift &C.

&C is een glossy magazine dat nieuws, entertainment en lifestyle behandelt. Het werd in 2014 opgericht door Van den Assem en Zoey en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire tijdschriften in Nederland.

RTL Boulevard

Van den Assem is de hoofdredacteur van &C, terwijl Zoey de creatieve directeur is. Ze zijn allebei gepassioneerd over het creëren van een magazine dat zowel informatief als onderhoudend is. &C staat bekend om zijn stijlvolle lay-out, scherpe interviews en boeiende verhalen.

Het tijdschrift heeft een breed scala aan lezers, van jonge professionals tot ouders. Het is een populaire bron voor nieuws over beroemdheden, mode, reizen en eten. &C biedt ook lezersadvies over relaties, carrière en gezondheid.

Van den Assem en Zoey zijn allebei bekende figuren in de Nederlandse media. Ze verschijnen regelmatig op tv en in radio-uitzendingen. Ze zijn ook allebei actief op sociale media en hebben een grote aanhang op Twitter en Instagram.

In 2019 werden Van den Assem en Zoey genomineerd voor de Dutch Media Awards in de categorie Beste Magazine. Ze wonnen de prijs niet, maar de nominatie was een erkenning van hun werk aan &C.

afbeelding van vivienne van den assem

afbeelding van eddy zoey

afbeelding van &C-tijdschrift

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Mar 23 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Dec 17, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 24, 2022 by admin (886k points)
0 votes
2 answers
asked Oct 22, 2022 by admin (886k points)
...