0 votes
by (886k points)

De figuur in Sesamstraat die vaak optreedt als de ober die zijn klant tot wanhoop drijft, is Grover. Grover is een luidruchtig, paniekzaaier en een brokkenpiloot. Als ober is hij vaak onhandig en maakt hij veel fouten. Hij kan bijvoorbeeld de bestelling verkeerd opnemen, de verkeerde spullen brengen of de tafel morsen. De klant, meestal Kermit de Kikker, wordt dan steeds wanhopiger, maar Grover blijft onbewust van zijn fouten.

Een voorbeeld van een sketch waarin Grover als ober optreedt, is de sketch "De ober die de bestelling verkeerd opneemt". In deze sketch komt Kermit de Kikker in een restaurant en bestelt een steak. Grover komt aan met de bestelling, maar hij heeft de verkeerde steak meegebracht. Kermit probeert Grover duidelijk te maken dat hij een andere steak wil, maar Grover begrijpt hem niet. Uiteindelijk krijgt Kermit de juiste steak, maar hij is al helemaal gek geworden van Grover.

Grover als ober is een humoristisch personage dat vaak voor veel hilariteit zorgt. Hij is een goed voorbeeld van hoe een onhandige ober zijn klant tot wanhoop kan drijven.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Oct 7, 2023 by admin (886k points)
...