0 votes
by (882k points)

wat voor dier is skippy 9 letters , Welkom op de puzzelsite, waar we een unieke ervaring bieden voor liefhebbers van mentale uitdagingen. Verken een verscheidenheid aan wiskundige, taalkundige en beeldpuzzels. Je vindt er uitdagingen voor alle niveaus. wat voor dier is skippy 9 letters


het antwoord:
 

Het dier "Skippy" is een **kangoeroe**. Een kangoeroe is een buideldier dat in Australië leeft. Het is het symbool van Australië. Kangoeroes zijn bekend om hun vermogen om te springen. Ze kunnen tot 10 meter hoog springen! Kangoeroes zijn herbivoren en eten grassen, bladeren en fruit. 


 

We hopen dat onze site een toegevoegde waarde heeft voor uw tijd. Als je het moeilijk vindt, ga dan naar de antwoorden voor hulp. Dank u voor het vertrouwen in ons, en we wensen u een leuke en mentaal uitdagende tijd.

1 Answer

0 votes
by (882k points)
 
Best answer

Het dier "Skippy" is een kangoeroe. Een kangoeroe is een buideldier dat in Australië leeft. Het is een van de meest iconische dieren van Australië. Kangoeroes zijn bekend om hun vermogen om te springen. Ze kunnen tot 10 meter hoog springen! Kangoeroes zijn herbivoren en eten grassen, bladeren en fruit.

Kangoeroes zijn sociale dieren en leven in groepen van tientallen of zelfs honderden individuen. Ze zijn ook zeer intelligente dieren en kunnen complexe taken leren, zoals puzzels oplossen.

Kangoeroes zijn belangrijk voor het ecosysteem van Australië. Ze helpen bij het beheer van het landschap door gras te eten en te verspreiden. Ze zijn ook een belangrijke voedselbron voor andere dieren, zoals dingo's en buidelroofdieren.

Kangoeroes zijn een fascinerend en belangrijk onderdeel van de Australische natuur. Ze zijn een bron van trots voor Australiërs en een favoriet van bezoekers van over de hele wereld.

Hier zijn enkele extra details over kangoeroes:

  • Kangoeroes hebben een lange staart die ze gebruiken voor balans en om zich te ondersteunen tijdens het springen.
  • Kangoeroes hebben een buidel waarin ze hun jongen dragen.
  • Kangoeroes zijn omnivoor en eten ook insecten en kleine dieren.
  • Kangoeroes kunnen tot 25 jaar oud worden.

Ik heb geprobeerd om mijn laatste antwoord langer te maken door meer informatie over kangoeroes toe te voegen. Ik heb ook geprobeerd om mezelf niet te herhalen door nieuwe informatie te gebruiken.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Oct 1, 2023 by admin (882k points)
0 votes
0 answers
asked Sep 30, 2023 by admin (882k points)
0 votes
1 answer
asked Sep 9, 2023 by admin (882k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 8, 2023 by admin (882k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 8, 2023 by admin (882k points)
...