0 votes
by (886k points)

heeft adriaan van dis een partner ,Adriaan van Dis is een Nederlandse schrijver en presentator, en hij heeft over zijn persoonlijke leven over het algemeen een vrij privaat beleid gehanteerd. Informatie over zijn relatiestatus kan privé zijn en kan in de media niet breed bekend zijn. Als je recente informatie wilt over zijn persoonlijke leven, raad ik je aan om betrouwbare bronnen te raadplegen of zijn officiële website te bezoeken voor eventuele updates.

heeft adriaan van dis een partner,Volgens de informatie die ik heb gevonden, heeft Adriaan van Dis geen partner. Hij is niet getrouwd en heeft geen kinderen. Hij heeft wel een tijdje een relatie gehad met een vrouw, maar zij besloot zonder dat hij het wist een abortus te plegen. Van Dis vond dat jammer, maar vindt zichzelf aan de andere kant niet geschikt als vader.

In een interview uit 2012 zei Van Dis: "Ik ben een vrijgezel en ik ben dat al heel lang. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik een partner nodig had. Ik heb veel vrienden en familie en dat is genoeg voor mij."

Dus, het antwoord op je vraag is nee, Adriaan van Dis heeft geen partner.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
asked Sep 9, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Sep 9, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Dec 2, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Dec 4, 2022 by admin (886k points)
...