0 votes
by (886k points)

hoe heet het indonesische eiland ten oosten van java , Het Indonesische eiland ten oosten van Java is Bali. Bali is een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Indonesiƫ en staat bekend om zijn prachtige stranden, rijke cultuur, weelderige landschappen en bruisende kunstscene. Het eiland ligt in de Indische Oceaan, ten oosten van Java, gescheiden door de Bali Straat. Bali is beroemd om zijn stranden, tempels, rijstterrassen en unieke cultuur. Het trekt reizigers van over de hele wereld vanwege zijn schoonheid en levendige sfeer.

 hoe heet het indonesische eiland ten oosten van java


het antwoord:
 

Bali


 

Oostelijke indonesische eiland ten oosten van Java: Bali

(11 woorden)

Dit antwoord is korter omdat het alleen de essentie van de inhoud bevat, namelijk dat het eiland Bali ten oosten van Java ligt. De naam van het eiland is in het kernwoorden geformuleerd.

Een andere mogelijkheid is:

Bali, oostelijk van Java

(6 woorden)

Dit antwoord is nog korter, maar het is wel minder informatief. Het geeft alleen aan dat Bali ten oosten van Java ligt, maar het specificeert niet dat het het meest oostelijke eiland van de Kleine Soenda-eilanden is.

Welke versie je het beste vindt, hangt af van de context waarin je het antwoord wilt gebruiken. Als je een kort en bondig antwoord wilt, is de eerste versie een goede keuze. Als je een meer informatief antwoord wilt, is de tweede versie een betere optie.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer

Sumatra ligt ten noordwesten van het eiland, en Bali ligt ten oosten ervan.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
asked Oct 22, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Oct 21, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 21, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Dec 23, 2023 by admin (886k points)
...