0 votes
by (886k points)

welke beroemde voetballer werd op zijn tiende verjaardag , Ik begrijp dat je op zoek bent naar informatie over een specifieke beroemde voetballer die op zijn tiende verjaardag een bepaalde gebeurtenis heeft meegemaakt. Echter, om je vraag nauwkeurig te kunnen beantwoorden, heb ik meer details nodig over de voetballer in kwestie, aangezien er veel beroemde voetballers zijn met verschillende levensverhalen en ervaringen. Als je me de naam van de voetballer kunt geven of meer context kunt bieden, help ik je graag verder met de informatie die je zoekt.

 welke beroemde voetballer werd op zijn tiende verjaardag


het antwoord:
 

Vanaf zijn zesde jaar trainde Cruijff al bij Ajax mee. Pas op zijn tiende verjaardag kon hij officieel lid van Ajax worden. Op 25 april 1957 ontving hij een brief waarin stond dat hij als lid werd aangenomen.


 

De beroemde voetballer die op zijn tiende verjaardag lid werd van FC Barcelona is Lionel Messi. Messi is een Argentijnse voetballer en wordt algemeen beschouwd als een van de grootste voetballers aller tijden. Hij sloot zich op jonge leeftijd aan bij de jeugdacademie van FC Barcelona, bekend als La Masia, en bracht zijn hele professionele carrière door bij de club voordat hij in 2021 naar Paris Saint-Germain (PSG) vertrok. Messi heeft talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen, waaronder meerdere Ballon d'Or-titels, en staat bekend om zijn buitengewone dribbelvaardigheden, snelheid en scorend vermogen.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
2 answers
...