0 votes
by (886k points)

hoe heet de minnaar van aphrodite ,De minnaar van de Griekse godin Aphrodite was Ares. Ares was de god van de oorlog en wordt vaak geassocieerd met passie en verlangen. Samen kregen Aphrodite en Ares verschillende kinderen in de Griekse mythologie, waaronder Eros (de god van de liefde), Deimos (de god van de angst) en Phobos (de god van de terreur). Het liefdesverhaal tussen Aphrodite en Ares is een van de vele mythen in de Griekse mythologie en weerspiegelt het idee dat liefde en oorlog soms nauw met elkaar verbonden zijn.

hoe heet de minnaar van aphrodite ,Als straf dwong Zeus haar om te trouwen met de lelijkste god van de Olympus: de kreupele smid Hephaistos. Erg trouw was Aphrodite echter niet aan haar echtgenoot. Ze had meerdere minnaars. God van de oorlog Ares was haar bekendste minnaar. 

De minnaar van Aphrodite in de Griekse mythologie is Ares. Ares was de Griekse god van de oorlog, en hij had een buitenechtelijke affaire met Aphrodite, de godin van de liefde en schoonheid. Hun affaire wordt vaak gezien als een symbool van de combinatie van passie en oorlog, waarbij liefde en oorlog met elkaar verweven zijn. Ze kregen enkele kinderen, waaronder de god van de angst, Deimos, en de god van de terreur, Phobos.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
0 votes
0 answers
asked Oct 21, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Oct 21, 2023 by admin (886k points)
...