0 votes
by (886k points)

welk land grenst aan colombia en costa rica ,Het land dat aan zowel Colombia als Costa Rica grenst, is Panama. Panama ligt in Midden-Amerika en heeft een grens van 330 kilometer met Costa Rica in het westen en een grens van 225 kilometer met Colombia in het oosten. De grens tussen Colombia en Panama wordt gevormd door de Caribische Zee en de Golf van Urabá. De grens tussen Panama en Costa Rica wordt gevormd door de Cordillera de Talamanca, een bergketen die door het land loopt.

Panama is het enige land dat aan zowel Colombia als Costa Rica grenst.

welk land grenst aan colombia en costa rica ,Het land dat grenst aan zowel Colombia als Costa Rica is Panama. Colombia ligt in het noorden van Zuid-Amerika en heeft een landgrens met Panama in het noordwesten, terwijl Costa Rica in Midden-Amerika ligt en een grens heeft met Panama in het noorden. Panama fungeert als een landbrug tussen Noord- en Zuid-Amerika en verbindt deze twee regio's met elkaar.

1 Answer

0 votes
by (886k points)

De Republiek Panama (Spaans: República de Panamá) is een land op de grens van Centraal-Amerika en Zuid-Amerika dat grenst aan Costa Rica en Colombia.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Oct 15, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
0 votes
0 answers
0 votes
4 answers
0 votes
4 answers
...