0 votes
by (886k points)

waar in noord-limburg ligt het aardbeienland ,Het Aardbeienland ligt in de gemeente Horst aan de Maas in Noord-Limburg, Nederland. Het is gelegen aan de A73, tussen de afslagen Horst-Noord en Sevenum. Het park is ongeveer 10 hectare groot en is geopend van eind april tot en met eind juni.

Het park is een aan de aardbei gewijd themapark met een educatief karakter. Bezoekers kunnen hier alles leren over de aardbei, van de geschiedenis tot de teelt. Er zijn verschillende attracties, zoals een aardbeiensprookjesbos, een aardbeiendroomwereld en een kabouterdorpje. Ook is er een winkel waar aardbeienproducten te koop zijn.

waar in noord-limburg ligt het aardbeienland ,Het Aardbeienland is een toeristische attractie in Noord-Limburg, Nederland, die zich bevindt in de plaats Horst. Horst ligt in de provincie Limburg in het zuiden van Nederland. Het Aardbeienland is een themapark dat gewijd is aan aardbeien en aardbeienteelt, en het biedt bezoekers de mogelijkheid om meer te leren over aardbeien en te genieten van verschillende activiteiten en attracties rondom dit fruit.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Oct 14, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Oct 14, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Mar 12, 2023 by admin (886k points)
0 votes
2 answers
asked Mar 11, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Oct 14, 2023 by admin (886k points)
...