0 votes
by (886k points)

hoe heet de heldin die in de film alien een gruwelijk ruimtemonster weet te overwinnen ,De heldin die in de film Alien een gruwelijk ruimtemonster weet te overwinnen is Ellen Ripley. Ze wordt gespeeld door de Amerikaanse actrice Sigourney Weaver.

Ripley is een luitenant bij de United States Colonial Marine Corps. Ze is de enige overlevende van de bemanning van het ruimteschip Nostromo, dat wordt aangevallen door een Alien, een buitenaards wezen dat zich in de gastheer nestelt en deze vervolgens van binnenuit opvreet.

Ripley weet te ontsnappen aan het Alien en zet zich in om het te vernietigen. Ze slaagt erin om het Alien te doden door het in een ruimteschuif te gooien en de schuif open te laten.

Ripley's overleving en overwinning op het Alien is een symbool van vrouwelijke kracht en onafhankelijkheid. Ze is een sterke en onafhankelijke vrouw die niet bang is om voor zichzelf op te komen.

Ripley is een iconische filmheldin die een inspiratie is voor vrouwen over de hele wereld.

hoe heet de heldin die in de film alien een gruwelijk ruimtemonster weet te overwinnen ,De heldin die in de filmreeks "Alien" een angstaanjagend buitenaards wezen weet te overwinnen, heet Ellen Ripley. Ze wordt gespeeld door actrice Sigourney Weaver. Ripley is een iconisch personage in de sciencefiction-horrorfilms en staat bekend om haar vastberadenheid en vechtlust tegen de Xenomorphs, de buitenaardse wezens in de films. De eerste film in de reeks, "Alien," werd uitgebracht in 1979 en legde de basis voor Ripley's karakterontwikkeling in de daaropvolgende vervolgen.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Oct 14, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 14, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Sep 22, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Feb 4, 2023 by admin (886k points)
...