0 votes
by (886k points)

hoe maak je een screenshot op chromebook ,Er zijn twee manieren om een screenshot te maken op een Chromebook:

Gebruik de toetsenbordsneltoets

Dit is de snelste manier om een screenshot te maken op een Chromebook. Houd Ctrl en Shift ingedrukt en druk op Vensters tonen. De screenshot wordt dan opgeslagen in de map Downloads.

Gebruik de Chrome OS-snelkoppeling

Open de Chrome OS-snelkoppeling en klik op Schermafbeelding. Je kunt dan kiezen of je een volledige screenshot, een gedeeltelijke screenshot of een screenshot van een venster wilt maken. De screenshot wordt dan opgeslagen in de map Downloads.

Gedeeltelijke screenshot maken op Chromebook

Om een gedeeltelijke screenshot te maken, houd Ctrl, Shift en Vensters tonen ingedrukt en klik en sleep vervolgens om het gebied te selecteren dat je wilt vastleggen. De screenshot wordt dan opgeslagen in de map Downloads.

Screenshot maken op Chromebook-tablet

Als je een Chromebook-tablet hebt, kun je ook een screenshot maken door tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop te drukken. De screenshot wordt dan opgeslagen in de map Downloads.

hoe maak je een screenshot op chromebook ,Het maken van een screenshot op een Chromebook is eenvoudig en er zijn verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van wat je precies wilt vastleggen:

Volledig Scherm

  • Druk tegelijkertijd op de "Ctrl" toets en de "Switch window" toets (de toets met het rechthoekige icoon, meestal boven de "6" en "7" op het toetsenbord) om een screenshot van het hele scherm te maken.

Gedeeltelijk Scherm

  • Druk tegelijkertijd op "Ctrl", "Shift" en "Switch window" toetsen.
  • Je cursor wordt een kruis. Klik en sleep om het gebied te selecteren dat je wilt vastleggen.

Huidige Venster

  • Om een screenshot te maken van het huidige venster waarin je werkt, houd de "Ctrl" en "Alt" toetsen ingedrukt, en druk dan op de "Switch window" toets.

Op Tabletmodus (voor convertibele Chromebooks)

  • Als je Chromebook in tabletmodus staat, kun je een screenshot maken door tegelijkertijd de aan/uit-knop en de "Volume down" knop in te drukken.

Na het maken van een screenshot, verschijnt er rechtsonder een melding dat het screenshot is opgeslagen. Je kunt klikken op deze melding om het screenshot direct te openen, of je kunt je screenshots vinden in de "Downloads" map van je Chromebook.

Let op dat de precieze toetsencombinaties of methodes licht kunnen variëren afhankelijk van het specifieke model van je Chromebook of eventuele systeemupdates. Als je verdere assistentie nodig hebt of specifieke vragen hebt over je apparaat, laat het me weten!

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Oct 20, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 6, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Sep 30, 2023 by admin (886k points)
0 votes
2 answers
asked Feb 20, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Nov 27, 2022 by admin (886k points)
...