0 votes
by (886k points)

open bedrijvendag 2023 west vlaanderen  ,Open Bedrijvendag 2023 in West-Vlaanderen

Open Bedrijvendag is een jaarlijks evenement dat honderden bedrijven in Vlaanderen open stelt voor het publiek. Dit jaar vindt Open Bedrijvendag plaats op zondag 1 oktober 2023 in West-Vlaanderen.

Tijdens Open Bedrijvendag kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen bij bedrijven uit alle sectoren. Ze kunnen rondleidingen krijgen, producten en diensten uitproberen en kennismaken met de mensen die er werken.

In West-Vlaanderen nemen meer dan 200 bedrijven deel aan Open Bedrijvendag. Hier zijn enkele highlights:

  • Zeebrugge: Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen door de haven van Zeebrugge, het grootste containerterminal van België.
  • Gent: In Gent kunnen bezoekers een kijkje nemen bij bedrijven als Volvo Cars, Nike en de Gentse Universiteit.
  • Brugge: In Brugge kunnen bezoekers een bezoek brengen aan het Chocolademuseum, het Biermuseum en het Kasteel van Gruuthuse.

Deelnemende bedrijven zijn te vinden op de website van Open Bedrijvendag. Bezoekers kunnen hun bezoek plannen en tickets kopen op de website.

Open Bedrijvendag is een geweldige manier om meer te weten te komen over de bedrijven in West-Vlaanderen. Het is een leuke en leerzame dag voor het hele gezin.


open bedrijvendag 2023 west vlaanderen  , Voka Open Bedrijvendag vindt dit jaar plaats op zondag 1 oktober 2023 tussen 10u en 17u. Ontdek de passie van de verschillende deelnemende bedrijven, hoe bedrijven te werk gaan, waar vrienden en familieleden werken … De deelnemende bedrijven tonen met trots wat er dag in, dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Oct 23, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 28, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Jan 8, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
asked Mar 11, 2023 by admin (886k points)
...