0 votes
by (886k points)

welke zangeres zong waarheen waarvoor , Het lied "Waarheen, waarvoor" werd gezongen door de Nederlandse zangeres Mieke Telkamp. Het nummer werd uitgebracht in 1971 en werd een groot succes in Nederland. Het is een cover van de christelijke lofzang "Amazing Grace".

De tekst van het lied gaat over een persoon die op zoek is naar een doel in het leven. De persoon vraagt zich af waarheen en waarvoor hij of zij op aarde is. Het lied is een aansporing om het leven ten volle te leven en om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld.

"Waarheen, waarvoor" is een van de bekendste liedjes van Mieke Telkamp. Het nummer is een klassieker in de Nederlandse muziekgeschiedenis.


welke zangeres zong waarheen waarvoor , Het nummer "Waarheen, waarvoor" is gezongen door de Nederlandse zangeres Mieke Telkamp. Het lied, dat oorspronkelijk in 1971 werd uitgebracht, is in Nederland bekend geworden als een van de meest populaire nummers die gespeeld worden bij uitvaarten. Het nummer is een cover van het lied "Amazing Grace", maar dan met Nederlandse tekst, en het verkreeg grote populariteit en is nog steeds een van de meest herkenbare liederen in Nederland.

1 Answer

0 votes
by (886k points)

Het lied wordt veel gedraaid op begrafenissen en crematies en voerde jarenlang de Begrafenis Top 10 aan. Waarheen, waarvoor leverde Mieke Telkamp haar eerste ...

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Oct 1, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Sep 30, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
0 votes
2 answers
asked Dec 17, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
...