0 votes
by (886k points)

wat is een wagner muur Welkom bij u, onze geliefde bezoekers en volgers, we gaan met u door om de beste oplossingen en model- en correcte antwoorden op uw vragen te bieden, en vandaag behandelen we een zeer belangrijke vraag waarbij we graag met u communiceren en ons volgen, en de vraag van vandaag in dit artikel wordt genoemd onder de vragen die in de zoekmachines worden genoemd, die we u zullen voorzien van het juiste antwoord op het oplossen van deze vraag: "wat is een wagner muur"

Russische media hebben de voorbije dagen beelden verspreid van een zogenaamde Wagner-muur, vernoemd naar het huurlingenleger dat de versterkte verdedigingsgordel in Loehansk en Donetsk aanlegt. Die moet Russische troepen beschermen tegen de Oekraïners.

1 Answer

0 votes
by (886k points)

1.Bij de voorbereiding moeten deuren, ramen, stopcontacten en plinten nauwkeurig worden afgeplakt. Dek de vloeren af met folie, karton of schildersvlies en plak de randen van de omliggende muren ca. 30 cm breed met uitvouwbaar papier af. Om een zuivere rand te garanderen, moet de plakband goed worden aangedrukt.
2.
Roer de verf goed en bevestig vervolgens de basismachine met de in hoogte verstelbare emmerbevestiging aan de emmer en dompel de aanzuigslang in de verf. Het spuitsysteem W 990 FLEXiO is zeer geschikt voor grote muur- en plafondoppervlakken, omdat de verf direct uit de originele verpakking wordt aangezogen.
3.
Bij een spuittest op karton kunnen de lucht- en materiaalhoeveelheid en het te gebruiken materiaal aan het persoonlijke werktempo worden aangepast. Hierdoor kan een instelling met zo klein mogelijke verfnevel worden gevonden. Bovendien kunt u zich met behulp van de meegeleverde testposter vertrouwd maken met het spuitapparaat.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Feb 11, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Oct 20, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Feb 25, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 24, 2022 by nono (36.2k points)
...