0 votes
by (886k points)

oogappels reiky de valk ,  Het lijkt erop dat de term "oogappels Reiky de Valk" niet direct herkenbaar is, en er is geen duidelijke informatie of context gegeven. Zonder aanvullende informatie of context, is het moeilijk om een ​​specifiek en nauwkeurig antwoord te geven op deze term. Als u meer informatie of context kunt geven, zal ik mijn best doen om u zo goed mogelijk te helpen.

oogappels reiky de valk , Oogappels is een Nederlandse tv-serie geschreven en geregisseerd door Nick van Duijn. Het eerste seizoen van de serie ging in 2022 van start en bestaat uit 10 afleveringen. De serie gaat over een groep tieners die in een buurt in Amsterdam wonen. De serie richt zich op de relaties tussen tieners en hun dagelijkse problemen.

Reiky De Valk speelde de rol van Jordy in het eerste seizoen van de serie. Een van de hoofdpersonages van de serie is Jordy, een goedhartige maar problematische Tiener. Jordy heeft problemen thuis, omdat zijn vader lijdt aan alcoholisme. Hij heeft ook problemen op school, omdat hij het moeilijk vindt om met klasgenoten overweg te kunnen.

Reiky De Valk is een 23-jarige Nederlandse acteur. Hij is geboren in Amsterdam, Nederland. Reiky De Valk begon zijn professionele acteercarrière in 2020, met een aantal TV-series en korte films.

Hier is wat informatie over het personage Jordy gespeeld door Reiki De Valk in de serie Oogappels:

Leeftijd: 16 jaar

Locatie: Amsterdam, Nederland

Familie: alcoholische vader, moeder die in een schoonheidssalon werkt, oudere zus

School: middelbare scholier

Vrienden: Cindy, Stijn, Romy

Problemen: problemen thuis, problemen op school

Oogappels is een succesvolle tv-serie in Nederland. Hij heeft veel kritieken gekregen voor zijn realistische weergave van het dagelijks leven van tieners. De serie is vernieuwd voor een tweede seizoen, dat in 2023 in première gaat.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Sep 30, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Sep 30, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Sep 30, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Nov 5, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Oct 22, 2022 by admin (886k points)
...