0 votes
by (886k points)

hoe heet de vrouw van abraracourcix  , In de stripreeks "Asterix" van René Goscinny en Albert Uderzo is de vrouw van Abraracourcix (ook bekend als Heroïx in de Nederlandse vertalingen) Bonnemine (in het Frans "Bonnemine," en in het Engels "Impedimenta"). Ze is de vrouw van de stamhoofd van het Gallische dorp dat centraal staat in de serie. Bonnemine is een sterke, onafhankelijke vrouw die vaak als een matigende invloed op haar man en andere dorpsbewoners fungeert. Ze speelt meestal een secundaire rol in de verhalen, maar haar personage biedt vaak een andere dimensie aan de gebeurtenissen in het dorp.


hoe heet de vrouw van abraracourcix , In de "Asterix" stripboeken heet de vrouw van Abraracourcix (de stamhoofd van het Gallische dorp dat zich verzet tegen de Romeinen) Bellefleur in de Nederlandse vertaling. In de oorspronkelijke Franse versie is haar naam Bonemine. De namen van de personages in de Asterix-boeken zijn vaak humoristisch en spelen met taal, en ze kunnen verschillen afhankelijk van de vertaling in verschillende talen.

1 Answer

0 votes
by (886k points)
 
Best answer
De vrouw van Abraracourcix, het stamhoofd van het Gallische dorp in de "Asterix" stripreeks, heet Bellefleur in de Nederlandse vertaling. In de originele Franse versie is haar naam Bonemine. De "Asterix" serie, gecreëerd door René Goscinny en Albert Uderzo, is een van de meest populaire en langstlopende Europese stripreeksen. De namen van de personages zijn vaak humoristisch en woordspelig, en kunnen verschillen in vertalingen naar andere talen.
Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Sep 16, 2023 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
asked Mar 12, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
0 votes
0 answers
asked Dec 10, 2023 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Dec 9, 2023 by admin (886k points)
...