0 votes
by (886k points)

ik kom hier aan en ik ben meteen helemaal niet blij  , Het spijt me te horen dat je je niet blij voelt op je nieuwe school. Het is normaal om je in het begin een beetje onzeker te voelen op een nieuwe plek. Het kan even duren voordat je je thuis voelt en nieuwe vrienden maakt.

Er zijn een paar dingen die je kunt doen om je beter op je gemak te voelen op je nieuwe school:

  • Praat met je mentor of een andere leraar die je vertrouwt. Zij kunnen je helpen om je weg te vinden op school en om nieuwe mensen te ontmoeten.
  • Doe mee aan clubs of activiteiten die je interesseren. Dit is een geweldige manier om andere leerlingen te leren kennen die dezelfde interesses hebben als jij.
  • Wees jezelf. Probeer niet te zijn wie je niet bent om erbij te horen. De juiste mensen zullen je accepteren zoals je bent.

Ik weet dat het nu misschien niet zo lijkt, maar ik ben er zeker van dat je je uiteindelijk thuis zult voelen op je nieuwe school.

 


ik kom hier aan en ik ben meteen helemaal niet blij  , Het spijt me te horen dat je niet blij bent. Als er iets specifieks is waarover je ontevreden bent of als je een bepaalde zorg of vraag hebt, voel je dan vrij om die te delen. Misschien kan ik op een of andere manier helpen of advies geven.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
1 answer
asked Nov 27, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
0 votes
1 answer
asked Nov 12, 2022 by admin (886k points)
0 votes
1 answer
...