0 votes
by (886k points)

comenius college krimpen aan den ijsselHet Comenius College Krimpen is een middelbare school in Krimpen aan den IJssel, in de provincie Zuid-Holland. De school biedt een breed aanbod van vakken en opleidingen, van vmbo tot havo en vwo.

Het Comenius College Krimpen heeft ongeveer 1.000 leerlingen en 100 docenten. De school is gevestigd op twee locaties, aan de Jan Steenlaan en aan de Burgemeester van der Laanlaan.

De school is vernoemd naar de Moravische filosoof en theoloog Jan Amos Comenius (1592-1670). Comenius was een voorstander van goed onderwijs voor iedereen, ongeacht afkomst of sociale status.

De missie van het Comenius College Krimpen is:

  • De leerlingen uit te dagen om zich optimaal te ontwikkelen, zowel op cognitief als op sociaal-emotioneel vlak.
  • De leerlingen voor te bereiden op een succesvolle toekomst in de samenleving.
  • De leerlingen te leren omgaan met verschillen en om respect te hebben voor elkaar.

De visie van het Comenius College Krimpen is:

  • De school is een plek waar leerlingen zich thuis voelen en waar ze zich veilig en gewaardeerd voelen.
  • De school is een plek waar leerlingen worden uitgedaagd om zich optimaal te ontwikkelen.
  • De school is een plek waar leerlingen leren omgaan met verschillen en om respect te hebben voor elkaar.

Het Comenius College Krimpen biedt een breed aanbod van vakken en opleidingen, van vmbo tot havo en vwo. De school heeft een sterk focus op internationalisering en biedt leerlingen de mogelijkheid om deel te nemen aan uitwisselingsprogramma's in het buitenland.

De school is ook actief op het gebied van sport en cultuur. De school heeft een eigen sporthal, een theater en een muzieklokaal. De school biedt leerlingen de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende sport- en cultuurclubs.

Het Comenius College Krimpen is een gewaardeerde school in Krimpen aan den IJssel. De school is een plek waar leerlingen zich thuis voelen en waar ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

 


comenius college krimpen aan den ijssel  , Het Comenius College in Krimpen aan den IJssel is een van de vestigingen van het Comenius College, een christelijke scholengemeenschap in Nederland. De school biedt verschillende niveaus van voortgezet onderwijs, zoals VMBO, HAVO en VWO. Omdat ik geen toegang heb tot het internet om de meest actuele informatie op te zoeken, kan ik niet meer specifieke details geven zoals het huidige curriculum, het aantal studenten, of andere actuele zaken.

Als je geïnteresseerd bent in deze school, is het het beste om de website te bezoeken of contact op te nemen met de school voor de meest actuele informatie en om eventuele vragen die je hebt te beantwoorden.

Please log in or register to answer this question.

Welcome to puzzelwoordenboek Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Related questions

0 votes
0 answers
asked Dec 10, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Dec 5, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Dec 5, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Dec 3, 2022 by admin (886k points)
0 votes
0 answers
asked Nov 26, 2022 by admin (886k points)
...